Ik ben geen topchef, maar zo nu en dan heb ik een geniaal idee. Of eigenlijk meer een probeersel die dan per ongeluk goed uitpakt. Zo ook deze croissant. Super lekker en mega simpel om te maken!
WAT HEB JE NODIG?
- 1 el milde mosterd
- 3 dunne plakjes fetakaas
- 3 pecannoten
ZO MAAK JE HET!
Snijdt je croissantje half open. Let wel op dat je dit met een scherp mesje doet, om de kruimels zoveel als mogelijk te voorkomen. Smeer de mosterd op je croissant en leg daarna de 3 dun gesneden plakjes feta er bovenop. Snijdt de pecannoten wat kleiner zodat ze goed verdeeld kunnen worden over de croissant.
Leg de croissant ongeveer 45 seconden in de magnetron en daarna… Smullen maar!
Ik vond het echt zó geslaagd, dat ik er snel nog één maakte. En eigenlijk wilde ik de andere 2 croissantjes ook opeten (Jumbo bedankt voor 4 voor €1!), maar ik vond het wel zo leuk als Roy mijn heerlijke creatie ook zou proeven. En ja, hij vond hem ook héérlijk!
Wat is jouw lunch tip?
12 comments
Ziet er goed uit! Inderdaad erg simpel! Dit ga ik absoluut eens proberen.
Moet je zeker eens doen! Alvast smakelijk! 🙂
Oeh klinkt zalig. Wat ik erg lekker vind is een wrap met zachte geitenkaas, rucola en amandelen. Ik mix dan de geitenkaas met rucola en rooster de amandelen en doe dat op een wrap
Jaaa! Dat is ook erg lekker! Ik zou daar ook een beetje honing bij doen voor de zoetheid! 🙂
Oh, dit ziet er ontzettend lekker uit!
Die ziet er niet alleen lekker uit. Die IS lekker 😉
Meid, wat doe je mij aan?? Hier kan ik toch geen nee tegen zeggen!
Muhahahahaha 😉 zeker niet! Let me know wat jij er van vindt!
Dit zou verboden moeten worden. Ik mag van mezelf geen croissantje meer 😉
Dit lijk mij heel erg lekker!
Nee hoor, veel te lekker om verboden te moeten worden. Een gezond gerecht is dit niet perse inderdaad haha!
Ik dacht dat bladerdeeg in de magnetron hard of juist heel erg zacht werd. Lukt dat echt? Ik kan me nog saucijzenbroodjes herinneren die niet meer te eten waren nadat ze in de magnetron waren gedaan. Doe je het dan in een speciale container of zo?
Hij zakt inderdaad in. Maar het is wel enorm lekker 🙂